Praat met ons!

U kunt telefonisch of per e-mailcontact met ons opnemen.U kunt ook gewoon langskomen!

Praat met ons!

U kunt telefonisch of per e-mailcontact met ons opnemen.U kunt ook gewoon langskomen!

Onze filosofie

Het doel in onze praktijk doel is om iedereen zolang mogelijk te laten functioneren met eigen tanden en kiezen. Van groot belang hierbij is een gezonde basis, daarom besteden wij veel aandacht aan preventie. Gezond tandvlees en een beheersbaar voedingspatroon zijn de twee pijlers van een gezond gebit. Voorkomen is beter dan genezen.

Waar kijken we naar bij een gebitscontrole?

  • Uw algehele gezondheid
  • inspectie mondholte op gezondheid
  • conditie van uw tandvlees
  • het aanwezig zijn van cariës

Afhankelijk van uw risicoprofiel worden er iedere 2/3 jaar röntgenfoto’s gemaakt die gaatjes in een vroeg stadium kunnen aantonen. Soms is het wenselijk een overzichtsfoto te maken ( OPTG ). Op basis van deze gegevens geven wij U een advies om met een bepaalde regelmaat onze praktijk te bezoeken. Als er reparaties aan uw tanden of kiezen uitgevoerd dienen te worden, kan dit tegenwoordig op allerlei manieren. De laatste jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde met meerdere mogelijkheden. Witte vullingen van composiet of keramisch materiaal,schildjes op tanden ( veneers ) protheses en kronen of bruggen op implantaten en complexe tandvleesbehandelingen.

Wij vinden het onze taak om samen met U de meest optimale oplossing te vinden.In onze praktijk kunt U voor alle mogelijke behandelingen terecht.Veruit de meeste procedures verrichten wij zelf, daarnaast werken wij samen met collega- specialisten.

Onze belangrijkste behandelingen

voormooieglimlach

lachgas,angstpatiënten,kokhalsreflex

Prothesenen verzegelen

Kinderen enzwangerschap